ویژه گیاهان و صیفی جات
اولین بار با فرمولاسیون کاملا جدید و منطبق با استانداردهای FAO و UNEP
کلینا فانگ یک ضد عفونی کننده کشاورزی بر پایه نانو، با اثر فتوکاتالیستی برای کنترل بسیاری از بیماری های قارچی و باکتریایی از قبیل لکه برگی، پوسیدگی سفید، سوختگی برگ، لکه سیاه و قهوه ای، پژمردگی باکتریایی در گیاهان و صیفی جات کاربرد دارد.
این فرآورده پس از محلول پاشی باعث از بین رفتن قارچ ها و باکتری ها می شود. به دلیل خاصیت تر شوندگی اثر گذاری و ماندگاری بالایی دارد. این فراورده به دلیل داشتن مواد مغذی، علاوه بر از بین بردن انواع قارچ ها و باکتری ها باعث افزایش رشد و مقاومت در مقابل سرما نیز می شود.
ویژگی های کلینا فانگ:
- اثرگذاری به روش فتوکاتالیستی
- عدم سمیت پوستی و مخاطی
- عدم دوره ی کارنس
- از بین برنده انواع قارچ، باکتری، شته، کنه و پسیل
- افزایش فعالیت میکروب کشی در حضور نور خورشید
- افزایش توان گیاهان در مقابله با انواع بیماری ها
- حاوی نانوذرات روی، آهن، تیتانیا و مس
- جذب بسیار بالای مواد ریز مغذی و برطرف کردن تمامی نیازهای گیاه
مواد موثره:
مس، اکسید روی، نانو ذرات تیتانیا با اثر تماسی
نحوه ی مصرف:
برای گیاهان و صیفی جات با نسبت 1 به هزار رقیق شود. برای این کار ابتدا محلول پاش را کالیبره نموده و مقدار آب لازم را به گونه ای تعیین نمایید که محلول برای پوشش سطح تمام برگ ها کافی باشد. کلینا فانگ را حداکثر در چهار نوبت و به فاصله زمانی حداقل 25 روز مصرف نمایید. این فرآورده به دلیل اثر فتوکاتالیستی و عدم قرارگیری در دسته سموم دوره کارنس ندارد.